تازه های بیوتکنولوژی

تازه های بیوتکنولوژی

جدیدترین دستاوردهای بیوتکنولوژی، نانوبیوتکنولوژی و بیوانفورماتیک
تازه های بیوتکنولوژی

تازه های بیوتکنولوژی

جدیدترین دستاوردهای بیوتکنولوژی، نانوبیوتکنولوژی و بیوانفورماتیک

قرص ضد سکته قلبی با طعم گوجه فرنگی


پژوهشگران انگلیسی با استفاده از نوعی خاص از گوجه فرنگی قرصی تهیه کرده اند که می تواند در مبارزه با بیماریهای قلبی بسیار مفید باشد و میزان کلسترول بد خون را تا 90 درصد کاهش دهد.
  

لیکوپن ماده ای آنتی اکسیدان است که در گوجه فرنگی بوده و عامل رنگ قرمز آن است. این ماده در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و سکته نقش مهمی ایفا می کند.

تحقیقات پیشین دانشمندان نشان می دهد که تمام لیکوپن موجود در یک گوجه فرنگی برای بدن انسان قابل استفاده نیست و بدن قادر است تنها بخشی از آن را جذب کند.

به گفته محققان دانشگاه کمبریج، لیکوپن در دو "ایزومر" (دو شکل مختلف از یک مولکول) در میوه گوجه فرنگی حاضر است. یک شکل آن "ترنس" نام دارد که در گوجه فرنگیهای قرمز وجود دارد اما جذب آن بسیار مشکل است. شکل دیگر آن "سیس" نام دارد که استفاده از آن برای بدن انسان بسیار راحت است.

اکنون محققان موسسه دارویی Cambridge Theranostics وابسته به دانشگاه کمبریج با آزمایش گونه های مختلف گوجه فرنگی نوعی از آن را شناسایی کرده اند که به رنگ نارنجی پر رنگ بوده و سرشار از شکل "سیس" لیکوپن است.

سپس با کمک این نوع خاص از گوجه فرنگی قرصی به نام "آترنون" را ساخته اند که در اجلاس بین المللی قلب و عروق در لندن معرفی شده است.

براساس گزارش روزنامه تلگراف، آزمایشات بالینی این قرص نشان می دهد که "آترنون" قادر است در مدت دو ماه، کلسترول بد خون را به میزان 90 درصد کاهش دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد